Acties

Grote verloting

Voor de zomervakantie (juni) komen de leden van OBK Driebruggen traditiegetrouw langs de deuren in Driebruggen, Waarder en omstreken voor de verkoop van de loten. Ieder lot betekent een bijdrage aan de vereniging en is voor ons van groot belang. Tijdens de verloting, na afloop van het pleinconcert, worden de verschillende prijzen verloot. Deze prijzen zijn gesponsord door de lokale middenstand. De prijzen variëren van waardebon voor de lokale middenstand tot luxe gebruiksvoorwerpen. Hiernaast verloten we altijd een hoofdprijs, wat dat is kunt u ieder jaar zien tijdens de grote verloting. Mocht u niet in de gelegenheid zijn geweest om eerder een lot te kopen, net voor de verloting is er altijd gelegenheid om nog loten te kopen, ieder lot is een steun aan de vereniging.

Donateursactie

In de herfst is het tijd voor de donateurs. Deze donateurs zijn ons steun en toeverlaat, onderdeel van de vereniging. De leden van de muziekvereniging komen langs uw deur voor om uw bijdrage op te halen. Mocht u ons hierin willen steunen en donateur worden, dan is dit mogelijk. U kunt contact opnemen via obk-driebruggen@live.nl of u kunt langskomen tijdens de repetitie.

Oliebollenactie

In december is het tijd voor oliebollen en appelbeignets. Na de Sinterklaas komen de leden langs de deur voor de bestelling. Traditiegetrouw worden deze vers gebakken op 31 december. In de ochtend van 31 december zullen de leden van OBK en verschillende vrijwilligers de oliebollen bij u aan huis bezorgen. Een mooie actie manier om OBK dicht bij u te brengen tijdens de feestelijke viering van het nieuwe jaar. Voor deze actie is een speciale commissie aangesteld. De oliebollen worden verkocht per zak van 8 stuks en de appelbeignets per zak van 5 stuks. Mocht u oliebollen en/of appelbeignets willen bestellen, dan kunt u contact opnemen via: oliebollenOBK3B@outlook.com . Graag uw naam en adres vermelden.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close