Lid worden

20170408 - OBK voorjaarsconcert_61

Wij zijn op zoek naar jou!!!

Ben jij tussen de 9 en 80 jaar en bespeel je een instrument? Of lijkt het je leuk om een blaasinstrument- of slagwerk te leren bespelen? Heb je zin om in clubverband muziek te maken, kom een keer kijken bij het opleidingsorkest van Muziekvereniging OBK Driebruggen!  De repetitieavond van het opleidingsorkest is op donderdag avonden van 19.00 – 19.45 uur.

Of ben je muzikant en zoek jij een vereniging waar gezelligheid en hard werken aan een afwisselend en uitdagend repertoire uitstekend samengaan? Dan ben je van harte welkom om eens verder met Muziekvereniging OBK Driebruggen kennis te maken op de vaste repetitieavond op donderdag vanaf 20.00 uur in het Dorpshuis “Custwijc” te Driebruggen.

Kom eens langs!!!

We kunnen versterking gebruiken bij: de Bugels, Trombone en Trompetten!!!

Voor vragen of meer informatie: Contact Formulier

E-mail: obk-driebruggen@live.nl 

Ons fanfareorkest bestaat uit koperinstrumenten
(bugels, trompetten/cornetten, trombones, 
baritons/ euphonium 's, hoorns en 
es/bes bassen),houtinstrumenten
(sopraan-, alt-, tenor-, en baritonsaxofoon(s) 
en slagwerk.

cropped-g-sleutel-muzieknoot_318-42790.jpg

Contributie:

De contributie bedraagt € 135,- per half jaar.

Hiervoor krijg je:

Muziekles:

Voor blaasinstrumenten is iedereen vanaf 10 jaar is welkom om les te volgen en voor slagwerklessen is iedereen welkom vanaf 8 jaar.
Onze muzieklessen worden door conservatorium gediplomeerde docenten gegeven. In overleg met de docent, dirigent kun je deelnemen aan ons opleidingsorkest.
Wanneer je les krijgt van een van onze docenten dan betaal je contributie. De docenten stellen zelf het lesrooster samen voor het lesseizoen. Zij proberen hierin zoveel mogelijk om de schoolvakanties heen te plannen.
Het muzieklesboek krijg je van de vereniging aangeleverd.

Het instrument:

Wanneer je muziek komt maken krijg je een muziekinstrument in bruikleen van de muziekvereniging. Wij zorgen voor een werkend instrument om op te spelen. Reparaties aan het instrument voor schaden door “eigen toedoen” wordt de kosten in rekening gebracht, naast de contributie. Onderhoud door slijtage wordt door de vereniging betaald.

Overige materialen:

(zelf aanschaffen)

Een gewoon muziekstandaard is gemakkelijk online aan te schaffen. Deze kost gemiddeld tussen de 10 en 15 euro.
Daarnaast heb je een aantal kleine materialen nodig een potlood en gum, ventielolie of rietjes. Behalve rietjes voor de saxofoons zijn deze kosten over het algemeen eenmalig. Een muziekharpje en muziekboekje voor de lopende optredens.

Muziek:

Als je bij het groot orkest komt spelen dan krijg je de te spelen muziek via de mail toegestuurd en kun je thuis uitprinten.

Uniform:

Het leerlingenorkest draagt tijdens optredens een zwarte blouse, zwarte broek en geheel zwarte schoenen.
Wanneer je gaat meespelen bij het fanfareorkest krijg je een uniform in bruikleen. Dit wordt gedragen tijdens concerten of een lopend optreden.


IBAN: NL02 RABO 0318 8396 01 t.n.v. Penningmeester OBK

SponsorKliks, gratis sponsoren!

cropped-logo-1.png

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close