School project

PowerPoint-presentatieMuziekeducatie gemeente Bodegraven-Reeuwijk 

Muziekvereniging OBK Driebruggen gaat regelmatig langs de scholen voor Muziekeducatie met het “Windkracht 6” Programma.

Het doel van dit programma is om de kinderen van basisschoolleeftijd in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk kennis te laten maken met de muziek van Muziekvereniging OBK Driebruggen en te enthousiasmeren over het samen muziek maken.

Daarnaast willen wij de kinderen het plezier laten inzien van het samen muziek maken en het plezier laten zien van het verenigingsleven.

Naast de reguliere lessen die de kinderen op de basisschool al krijgen willen wij hen muzikaal uitdagen en hun creativiteit hierin stimuleren.

Naast plezier is het leren bespelen van een muziekinstrument ook goed voor de motorische ontwikkeling van kinderen, bevordert het discipline, doorzettingsvermogen en leert het kinderen om rekening te houden met elkaar.

Door middel van een samengesteld les programma zouden wij als Muziekvereniging OBK Driebruggen deze bovengenoemde punten willen bereiken en daarnaast ook ouders de optie willen bieden om hun kind kosteloos kennis te laten maken met muziek.

Muziekvereniging OBK Driebruggen heeft naast bovenstaande doelen ook het persoonlijke doel om via deze weg meer leden te werven.

Voor meer informatie: Contact Formulier

E-mail: obk-driebruggen@live.nl

th

cropped-logo-1.png

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close